Zakorakajte v poletje z novimi kopalkami: Brezčasni modeli za stilsko poletje

Zakorakajte v poletje z novimi kopalkami: Brezčasni modeli za stilsko poletje

22. maj 2023

Vsaka od nas je drugačna, vse pa se želimo počutiti odlično. Dobro izbrani kroji delajo čudeže. Zadostuje izbrati prave kopalke, ki vam padejo kot ulite. Poiščite navdih med našimi namigi. 

Kopalke pristajajo vsem oblinam 

Ni pomembno, ali ste majhni, visoki, vitki ali imate mogoče kakšno kilo več. Ženstvenost ni odvisna od številke, ki se izpiše na tehtnici, tudi od starosti ne. Odvisna je od popolnega občutka in samozavestnega nastopa. Da je to za vas ob bazenu ali na plaži težava? Verjemite, da bo izbira pravega kroja kopalk naredila čudeže z vašo samozavestjo. Dobro izbrane kopalke nikoli ne štrlijo, prijazne so do oblin in pozornost preusmerijo na vaše prednosti.  

Etna, Ženske dvodelne kopalke Amelia III (koda postavke: Amelia39G_068_sada), Ženske enodelne kopalke Rainbow I (koda postavke: EwaW_610)

Klasika ni dolgočasna 

Med klasične se uvrščajo enodelne in dvodelne kopalke bolj konzervativnih krojev, praviloma z višjimi hlačkami in modrčkom s kostjo. Ali se vam zdi, da s tem ne boste na plaži posebej očarali? Osredotočite se na detajle. Izraziti vzorci, močne barve, cvetlični ali živalski potisk ali zavezovanje poskrbijo, da bo tudi enostaven model vreden modne piste. Dodajte lahko obleko, pareo ali klobuk in boste dosegli sofisticiran outfil za bar na plaži. 

Etna, Ženske dvodelne kopalke Kate I (koda postavke: CD28W_608_sada), Ženske dvodelne kopalke Stella (koda postavke: Stella81W_608_sada)

Naj vas ne bo strah odkriti svojih oblin 

Potopite se v poletno razpoloženje. Za sončenje so najboljše kopalke, pri katerih lahko enostavno snamete naramnice. Z njimi se boste izognili belim mestom na koži po sončenju. Za sončenje uporabite bikini kopalke, dvodelne kopalke s snemljivimi naramnicami ali bandeau modrček. Če si ne upate uporabiti dvodelnih kopalk, odličen kompromis za vas bodo tankini kopalke. Skrijejo trebušček, med sončenjem pa jih lahko enostavno zavihate gor.

Astratex, Ženske dvodelne kopalke Ibiza Dance (Koda postavke: PLA065_MX1_sada)

Samozavest ne bo nikoli iz mode

Ali ste našli sanjsko barvo ali vzorec, ni pa vam všeč kroj kopalk? Pri veliko modelih imamo na izbiro več različnih krojev, ki pristajajo vsaki ženski, od bikinija za pogumnejše do enodelnih kopalk. Bistvo pa je, da najbolj prave bodo kopalke, v katerih se boste dobro počutili. Pozabite na sramežljivost, odkrijte svoje telo sončnim žarkom in uživajte v poletju s polnimi pljuči. 

Etna, Ženske dvodelne kopalke Elison I (Koda postavke: CWL11L_001_sada), Astratex, Dolga tunika za plažo Anne (Koda postavke: PLA153_001_sat)
Volin, Ženske dvodelne kopalke Beatrice I (koda postavke: P807APFPink_sada), Ženske enodelne kopalke Raina (koda postavke: P820APFPink)

Fotografije so bile posnete v nastanitvi K Vechtru (Instagram @k_vechtru_nevsedni_ubytovani)